Obe en Marijke Veldman, keurslager

Worstmakerij

Sinds jaar en dag onderscheiden wij ons met de lekkerste ambachtelijke vleeswaren en worstsoorten uit eigen worstmakerij, die wij samen met Hendrik Jan Eppinga runnen. Vrijwel al onze vleeswaren worden gemaakt in eigen keuken, met de beste ingrediënten  en kruidenmelanges en volgens beproefde recepturen. We maken elke week de lekkerste vleeswaren: van rosbief en runderrollade tot gebraden gehakt. En dat allemaal zonder toevoeging van gluten.

Een kleine greep uit ons assortiment

  • Gekookte worst
  • Rauwe rookworst
  • Leverworst
  • Grillworst
  • Grillworst met kaas
  • Achterham
  • Pekelvlees
  • Zeeuws spek
  • Spareribs
  • Droge worst
     

Onze trots: droge worst

Wij maken onze droge worst al decennia lang volgens een oud, Friesch slagersrecept. De worsten worden nog op de traditionele manier gerookt op echte turf. Dit geeft, samen met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en kruiden, die unieke smaak. Kom zelf proeven in de winkel! Wilt u eens varièˆren? Wij maken ook een Runder droge wordt, droge worst met kaas, met knoflook en een hele bijzondere Canadese kruiding.

Met goud bekroond

Om het predikaat 'MET GOUD BEKROOND' te krijgen moeten producten voldoen aan strenge hygiëne en smaakeisen en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters.

Obe en Marijke Veldman, keurslager

Midstraat 81
8501AG Joure
0513413263
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag 11:00 - 17:00