Obe en Marijke Veldman, keurslager

De eigenwijze slager en zijn passie voor rundvlees

Als het gaat om rundvlees is het ons niet snel goed genoeg. Wij vinden dat aandacht voor de dieren, vakmanschap en traditie zaken zijn die wij hoog in het vaandel moeten houden. Daarom werken wij al 20 jaar samen met de familie Bruinsma. Op hun boerderij groeien onze runderen in alle rust op, hier krijgen de runderen een uitgebalanceerd dieet van onder andere hooi, mais en aardappelpuntjes.

Wij weten waar ons vlees vandaan komt! In al onze eigenwijsheid hebben wij ervoor gekozen alleen te werken met vrouwelijke runderen, zeer bewuste keuzes. Waardoor uw runderlapje mooi fijn van draad is, super mals en zeer zacht.

Echte toppers zijn het rundergehakt of het stoofvlees. Of wat dacht u van de specialiteiten, zoals runderrolletjes gevuld met brie, pepersteaks of een gevulde biefstuk? Stuk voor stuk een ware smaaksensatie.

Een greep uit ons assortiment:

  • Biefstuk
  • Kogelbiefstuk
  • Haasbiefstuk
  • Zijlende
  • Staartstuk
  • Runderschnitzels
  • Sukadelappen
  • Riblappen
  • Runderrollade
  • Rosbief
  • Braadlappen
  • Bieflappen
  • Magere stooflapjes
  • Braadstuk
  • Runderpoulet

Obe en Marijke Veldman, keurslager

Midstraat 81
8501AG Joure
0513413263

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag 11:00 - 17:00