Obe en Marijke Veldman, keurslager

Even in de oven en genieten maar!

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authenthieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180° C en in 25-30 minuten, gegaard. Door de bijgeleverde houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete , sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten.

Bulgaarse smulsteen € 17,95

  • varkenshaas
  • aardappelwedges
  • paprika
  • courgette
  • broccoli

Amerikaanse smulsteen € 17,95

  • spareribs
  • pofaardappelen
  • maïs
  • broccoli

Franse smulsteen € 17,95

  • varkenshaas
  • haricot verts
  • broccoli
  • aardappelwedges

Hollandse smulsteen € 17,95

  • Beenham
  • Haricot verts
  • Maïs
  • Aardappelwedges

Snacksmulsteen € 17,95

  • Gevuld met heerlijke kleine snacks

Tips en spelregels voor gebruik smulsteen

1 uur voor bereiding de smulsteen uit de koelkast halen.

De smulsteen in voorverwarmde oven op 180° C in 25-30 minuten garen.

Zet de houder van de smulsteen in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond.

Gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de smulsteen

De smulsteen inclusief houder krijgt u in bruikleen, De borg hiervoor is € 15,00. Deze ontvangt u terug als de steen schoon en ongeschonden wordt teruggegeven.

De smulsteen niet met afwasmiddel schoonmaken! Alleen heet water gebruiken voor schoonmaak

Obe en Marijke Veldman, keurslager

Midstraat 81
8501AG Joure
0513413263
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag 11:00 - 17:00